Besservej 45, Tranebjerg
8305 Samsø

Tilbage

På dobbelt grund med stor garage

Samsø Mægleren byder dig velkommen indenfor i denne skønne villa fra 1939.
Her er mange gode rum i fire forskellige plan, herudover en særdeles god og stor garage til familien der drømmer om et stort værksted/hobbyrum.
De mange forskellige plan gør ejendommen særdeles spændende at indrette, både hvis man ønsker at bevare den nuværende rumfordeling, men også hvis du ønsker at re-indrette ejendommen med nye planløsninger.

Lad os træde indenfor i entréen, der fordeler til stuen, køkkenet, viktualie-kælder og 1.salen. Vi går ind i stuen og nyder lyset fra de syd-østvendte vinduer der giver et fantastisk lysindfald, både i denne og i den næste stue. Lidt tilbagetrukket i forhold til stuerne ligger en ekstra stue, der har lysindfald fra tre sider. Dette plan i huset byder desuden på en spiseplads adskilt fra køkkenet af en skabsvæg.
Fra køkkenet går vi et ½ plan ned til husets badeværelse, vaskerum/baggang samt til et disponibelt rum.
Går vi på 1. salen består denne af 2 værelser, et toilet og et stort soveværelse med udgang til en stor terrasse.
Huset byder desuden på to forskellige kældre, én viktualier der tilgåes fra gangen i hovedhuset, og én kælder med alle installationer, og flere rum, der tidligere har været brugt til bl.a. værksted, der tilgåes fra haven. - Fra begge kældre er der adgange til krybekælderen.

Garagen har god plads til den aktive familie der har brug for plads til biler, værksted eller noget helt tredje - garagen er for den bagerste del også opdelt i to plan, et kælderplan og et forhøjet plan der tidligere har været brugt som læsserampe.

Vi går ned i den store have hvor aftensolen kan nydes og som i øvrigt giver mulighed for udstykning af en ekstra grund. Her er god plads til, at hele familien kan få nogle fantastiske stunder.

Ny ejer må påberegne reperationer og en del vedligehold på ejendommen.

Ring allerede i dag og bestil en fremvisning på tlf. 70605033.
Fakta

Sags nr.19-249
BoligtypeVilla
Boligareal163 m²
Kælder27 m²
Grundareal2.175 m²
Værelser7
Opført1939
Kontantpris795.000
Udbetaling40.000
Ejerudgift1.882
EnergiklasseF
Udhus64 m²

Dokumenter


Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?