Samsø Mægleren udvider forretningen med et nyt og erfarent ansigt. Bo Bakkær har gennem mere end fire årtier været et velkendt ansigt i både øens erhvervsliv og foreningsliv. Nu er tiden kommet til at drosle lidt ned på arbejdslivet, hvorfor Samsø Mægleren har indgået en form for "seniorordning" med Bo Bakkær, hvilket frem over vil komme Samsø Mæglerens kunder til gode.

Nyt erfarent ansigt hos Samsø Mægleren

Der er godt gang i bolighandlerne på Samsø i denne tid.

Derfor udvider Lone Skyldal og Samsø Mægleren med et nyt og erfarent ansigt.

Det er Bo Bakkær, som gennem mere end fire årtier har været et velkendt ansigt på Samsø, både når det gælder udvikling af øens erhvervsliv og foreningsliv.

Bo Bakkær har opbygget sin indgående erfaring om Samsø gennem sine 42 år i Jyske Bank.

I efteråret 2020 syntes han dog, tiden var blevet moden til at kigge mod et arbejdsliv med knap så mange arbejdstimer i uge-kalenderen, og har derfor indgået en aftale med Lone Skyldal om en ”seniorordning”.

Den betyder, at kunderne hos Samsø Mægleren fremover får glæde af hans store erfaring fra finanssektoren. Men også hans indgående kendskab til hver eneste af Samsøs kringelkroge, vil med garanti blive bemærket.

Det er bestemt heller ikke tilfældigt, at udvidelsen med Bo Bakkær sker hos Samsø Mægleren netop nu.

Inden længe slår Lone Skyldal nemlig dørene op til nyt kontor på Rosens Plads 1 i Tranebjerg. Dermed vil ejendomsmæglerforretningen i dén grad være klar til at servicere både købere og sælgere, når vinteren slipper sit tag, og forårssalget for alvor bliver skudt i gang.