På blind vej, med stor grund

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at udbyde dette familievenlige et-planshus i Tranebjerg til salg. Her, på den lukkede vej, i det rolige villakvarter, kan hele familien leve i gå-afstand til alle Tranebjergs muligheder.

Lad os sætte bilen i carporten, og bevæge os ad ejendommens velanlagte stisystem rundt i den store have og ind i huset, der byder hele familien velkommen.

I dette hus finder du hele 3 stuer, to i forlængelse af køkkenet og en tredje stue, umiddelbart i forlængelse af de første to stuer, de to af de tre stuer har udgang til terrassen. Køkkenet, der er et spisekøkken, står med originale malede låger og greb. Her er plads til hele familien kan indtage sine daglige måltider, eller god plads til at lektiehjælp og madlavning kan finde sted på samme tidspunkt.
I huset finder du desuden 4 gode værelser, alle med skabe. Derudover byder huset på 2 store badeværelser, det ene med bruseniche, det andet med badekar. Sidst men ikke mindst findes både en forgang og en baggang med god plads, samt et teknikrum i forbindelse med baggangen.
Alle vinduer og yderdøre i dette hus er lavet i hårdttræ.

Haven, der er opdelt i mange forskellige rum, byder på hyggelige kroge, der giver gode muligheder for læ-skygge- og sol, alt efter hvad man ønsker sig mest.
I haven ligger desuden et stort bassin, som du har mulighed for at nyde synet af fra husets terrasse.

Huset er beliggende på en stor grund, som det sidste hus for enden af en blind vej, og med stisystem til skole, dagpleje, børnehave og Samsø Idrætscenter - Sambiosen, lige udenfor døren.
Ligeledes er der kort afstand til indkøb, caféer og Tranebjergs øvrige handels muligheder.

Huset må benyttes til både helårs- og fritidshus, og kan beses efter nærmere aftale med Samsø Mægleren, ring allerede i dag og book en fremvisning på tlf. 70605033.
Skolevænget 42, Tranebjerg
8305 Samsø
1.650.000 kr.
85.000 kr.
23-480
Download materiale
På blind vej, med stor grund
Villa, 184 m²
7 vær.
Ejerudg. 2.062,-/md
Grund 1.326 m²
Opført 1979
Energiklasse D
Carport 24 m²

Tjek boliglån