For enden af en blind vej

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at byde velkommen til dette hyggelige bindingsværkshus, beliggende i udkanten af Ørby og med den mest fantastiske udsigt både indefra ejendommen og fra haven.

I denne ejendom får du marker og fuglefløjt som nærmeste nabo, skygge fra de høje træer mod den blinde vej, og et fantastisk kik mod Brattingsborg gods og den bagvedliggende skov.

Lad os træde indenfor i sommerhuset der emmer af hygge og gode minder. Vi træder ind i den store teglstensbelagte entré der fører os direkte ind til den sydvendte og meget lyse dagligstue der ligeledes har teglsten på gulvet. Fra dagligstuen er der udgang via en dobbeltdør til haven, og mulighed for hygge omkring pejsen.
I forlængelse af dagligstuen finder vi spisestuen, der har plankegulve under tæpperne og dør til den syd/vestvendte terrasse. I modsatte ende, ligger 2 værelser i forlængelse af dagligstuen, ligeledes med plankegulve under tæpperne. Køkken og badeværelse er begge vendt mod nord, køkkenet står som et særligt tilpasset snedkerkøkken i farverne blå og hvid og har samme slags teglsten på gulvet som entré og dagligstue. Det store badeværelse, har lyseblå klinker i brusenichen og på gulvet.
1. salen byder på to store værelser i hver deres gavlende, samt et stort disponibelt rum, med god plads til opbevaring.
Sommerhuset har fritlagte bjælker i de fleste rum i stueplan, og egner sig ikke til personer der er højere end normalhøjden for mænd.

Grunden omkring sommerhuset byder på en stor græsplæne mod syd, smukke blomster hovedsaglig omkring huset, samt en syd/vestvendt terrasse med læmurer, der gør det muligt, selv på vindrige dage, at finde læ.

Med start fra ejendommen, kan skønne gå- og cykelturer nydes ved både skov og strand, da ejendommen ligger i kort afstand til Brattingsborg gods og de omkringliggende strand- og skovarealer.

Kontakt Samsø Mægleren på tlf. 70605033 for spørgsmål og fremvisning af dette skønne sommerhus.
Ørby Hovedgade 67
8305 Samsø
1.100.000 kr.
55.000 kr.
23-499
Download materiale
For enden af en blind vej
Sommerhus, 117 m²
6 vær.
Ejerudg. 1.508,-/md
Grund 1.202 m²
Opført 1739
Udhus 5 m²
Integreret udhus 7 m²

Tjek boliglån