På stor grund midt i Nordby

Centralt placeret midt i Nordby, står denne store smukke rødstensvilla og byder os velkommen indenfor.
Her er der god plads og mange muligheder for udnyttelse, i både hovedhus, udhus og have - og kun fantasien sætter grænser for, hvad de forskellige bygninger kan benyttes til.

Lad os træde indenfor i det smukke hovedhus, der udover en forstue, også byder på 2 stuer ensuite, to værelser, det ene med dobbeltdør til stuen, køkken med spisekammer, badeværelse med bruseniche samt en baggang.
Fra den ene stue er der desuden opgang til ejendommens loft, hvor der findes 2 disponible rum med lav loftshøjde, samt et stort uudnyttet loft, med mulighed for at lave smukke gamle plankegulve i forbindelse med evt. udnyttelse.

Ved siden af hovedhuset finder vi et stort udhus, der tidligere bl.a. har været cykelværksted og garage, og som med dets mange kvardratmeter, kan blive til lige det du har brug for - her kan du lade fantasien få frit løb, og drømme dig til hvad du ønsker de gode rum skal udnyttes til.

Både villa og udhus ligger og skærmer for den store østvendte have, der udover læ fra hovedgaden, byder på en stor græsplæne og gamle krogede frugttræer.

Med en beliggenhed centralt i Nordby, er huset det perfekte startsted for skønne turer både til strand, skov, hede og nordøens bakkede landskab.
Ligeledes findes Nordbys restauranter og butikker lige udenfor døren på denne ejendom, alt hvad du skal bruge er derfor indenfor kort afstand fra huset.

Alt i alt får du her et centralt beliggende hus med mange gode kvardratmeter både i beboelse og i udhus, og med gode muligheder for at lave flere bolig-kvardratmeter på husets 1. sal.

Villaen må benyttes som helårs- og fritidshus.

Kontakt Samsø Mægleren allerede i dag, på tlf. 70605033 for fremvisning af denne skønne ejendom.
Nordby Hovedgade 10
8305 Samsø
1.695.000 kr.
85.000 kr.
23-507
Download materiale
På stor grund midt i Nordby
Villa, 96 m²
4 vær.
Ejerudg. 1.805,-/md
Grund 1.512 m²
Opført 1915
Energiklasse F
Udhus 72 m²

Tjek boliglån