Hyggeligt hus med stor lade

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at byde dig velkommen til denne tilbagetrukkede ejendom midt i Kolby, der byder på ro og fred i hverdagen.

Når du træder ind i ejendommen, vil du straks mærke en nostalgisk stemning, der vækker minderne om barndommens besøg hos bedsteforældrene.
Med den knitrende varme fra brændeovnen, de lave lofter og hyggelige rum, får du en følelse af at være velkommen og hjemme. - Her går livet sin gang i et roligt tempo, uden stress og jag, og i en atmosfære der får dig til at slappe af.

Det nuværende hovedhus består i dag af en lang stue med direkte adgang til forgangen, et hyggeligt køkken med skønt kik til baghaven, to værelser, badeværelse samt ekstra toilet.
Hvis du har brug for mere plads, er der allerede sat gang i arbejdet med at omdanne stalden til ekstra boligkvadratmeter. Dette arbejde færdiggøres af ny ejer, således indretning af ekstra værelser, stue eller noget helt tredje bliver lige som du gerne vil have det.
Skulle behovet for mere plads stadig ikke være opfyldt, er der muligheder for udnyttelse af ejendommens tagetage.

Til ejendommen hører også et par gode udhuse, der tidligere har tjent som lade og stald, men som nu egner sig perfekt til værksted og opbevaringsplads. Her kan du udfolde dine kreative evner eller blot opbevare dine ejendele i en tryg og praktisk ramme.

Naturelskere vil elske de omkringliggende områder, hvor der er masser af muligheder for gode gåture samt fred og ro. Og med en stor have både foran og bag huset, er der masser af plads til at nyde udendørs livet året rundt.

Beliggenheden er ligeledes ideel bl.a. for børnefamilien, da ejendommen ligger i gåafstand til Feriecenter Samsøs mange aktiviteter. Og får du brug for aftensmad udefra, giver samme feriecenter dig mulighed for at benytte deres restaurant..

Ejendommen må benyttes som helårs og fritidshus.

Dette er virkelig et sted, hvor du kan skabe det hjem, der passer til netop dig og dine behov. Vi ser frem til at byde dig velkommen, kontakt Samsø Mægleren på tlf. 70605033 og book en fremvisning
Kolby Hovedgade 44
8305 Samsø
825.000 kr.
45.000 kr.
23-512
Download materiale
Hyggeligt hus med stor lade
Villa, 92 m²
3 vær.
Ejerudg. 1.558,-/md
Grund 1.232 m²
Opført 1890
Energiklasse D
Udhus 107 m²
Kælder 4 m²
Integreret udhus 54 m²

Tjek boliglån