Charmerende villa med historisk sjæl og moderne komfort

Samsø Mægleren byder jer velkommen til Holmegaard det tilbageværende stuehus fra en tidligere firelænget gård, beliggende med den mest fantastiske udsigt over markerne mod vest og med Ørby Kirke som nærmeste nabo.
Det smukke rødstens-stuehus med fine detaljer i murværket, en smuk kampestenssokkel og en zinkbeklædt karnap rummer en fantastisk historie, og er bygget til at være en rummelig ejendom med både borgerstue, dagligstue og stadsstue.

I dag byder ejendommen på store veldimensionerede rum, med smukke oprindelige detaljer, i f.eks. lofter og med dejlig nutidig komfort som f.eks. gulvvarme i flere rum fra luft/vand varmepumpen.

Lad os træde indenfor og se nærmere på den højloftede ejendom, der byder os velkommen i en stor og rummelig entré, herefter følger en stor stue med fritlagte bjælker, tre værelser alle med den smukke vestvendte udsigt, stort alrum med klinkegulv og direkte adgang til det orange køkken fra 1960´erne, som har direkte udgang til den vestvendte terrasse. I den nordligste del af ejendommen findes der et stort badeværelse med både brus og spabad, samt et godt rum til enten kontor eller evt. behandlerrum.
På første sal finder du endnu et værelse samt et stort ubenyttet loftsrum, der giver nye ejere fantastiske muligheder for at sætte deres eget præg på hjemmet. Muligheden for at udnytte denne plads fuldt ud gør denne ejendom særligt attraktiv for dem, der drømmer om ekstra plads.

Udenfor venter en stor have anlagt primært med græs så den er nem at vedligeholde, samt flere frugttræer og et drivhus for den haveinteresserede. Den vestvendte terrasse sikrer sol fra middag til aftenstid og tjener som det perfekte samlingspunkt for familie og venner.

Beliggenheden er ideel for naturelskere eller dem, der søger en fredfyldt hverdag, idet Brattingsborg gods der byder på både skov og strand ligger i gå-afstand fra ejendommen.
Ligeledes ligger ejendommen i cykelafstand til indkøb, skoler og daginstitutioner.

Ejendommen må benyttes som helårs- og fritidshus.
Vestergade 2, Ørby
8305 Samsø
1.245.000 kr.
65.000 kr.
24-537
Download materiale
Charmerende villa med historisk sjæl og moderne komfort
Villa, 182 m²
7 vær.
Ejerudg. 1.638,-/md
Grund 1.333 m²
Opført 1896
Energiklasse C

Tjek boliglån