Lindegården Besser

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at byde dig velkommen til Lindegården i Besser - en smukt bevaret skippergård med en fantastisk historie.
Den kendte marinemaler C.F. Sørensen er født og har trådt sine barnesko i denne gård, ligesom der bl.a. i tidligere tider skulle have været hattemager og apotek i netop denne gård.

Ejendommen fremstår primært i bindingsværk og har på beboelsen og en smugle af stalden et smukt stråtag.
Lad os køre ind af den hyggelige port, der fører os direkte fra hovedgaden og ind i gårdspladsen. Denne gårdsplads er et kapitel for sig, her er fuldstændig lukket for indkik og på midten står en smuk opstammet rødbøg. Gårdspladsen inviterer til hygge og samling for hele familien.

Gårdens boligareal står indflytningsklart med store rum, og udbygningerne der består af en tidligere grisestald og en lade, står klar til at få nyt liv, som f.eks. værksted, indretning til liberalt erhverv eller noget helt tredje.
I boligen finder du, en stor stue med gennemgående lys, en ekstra stue som fordeler til værelserne, to værelser har direkte adgang fra den ekstra stue, det sidste værelse har adgang gennem det ene værelse.
Desuden består boligen af et stort køkken-alrum med direkte udgang til forhaven, et stort badeværelse med både bruseniche og kar, et kontor samt et stort bryggers med indgang fra gården.

Forhaven er anlagt med skærver og enkelte krukker, samt et enkelt smukt gammel træ - forhaven er således let at holde.

Her er god plads til hele familien, hvis I ønsker at bo i en historisk, smuk og velbevaret ejendom der ligger centralt i den hyggelige Besser by.

Ejendommen må benyttes til helårs- og fritidsbrug.

Tøv ikke, ring allerede i dag på tlf. 70605033 og book en fremvisning.
Besser Hovedgade 5, Besser
8305 Samsø
1.995.000 kr.
100.000 kr.
22-454
Download materiale
Lindegården Besser
Villa, 191 m²
5 vær.
Ejerudg. 2.125,-/md
Grund 759 m²
Opført 1750
Energiklasse D
Kælder 6 m²

Tjek boliglån