Gennemrenoveret landsbyhus

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at byde dig indenfor i denne gennemrenoverede ejendom, der byder på udsigt over markerne så langt øjet rækker.

Lad os træde ind i dette indflytningsklare hus, der byder os velkommen med smukke Sydafrikanske sandstensklinker i alle rum i stueplan, og i flere størrelser, fritlagte hanebånd og et godt energimærke, idet ejendommen opvarmes af en luft/vand varmepumpe.
Alle renoveringsarbejder, der er foretaget af tidligere ejere, omfatter bl.a. udskiftning af dører, vinduer, spær, undertag, tag, samt isolering af gulve og opretning/isolering af vægge. I de fleste rum er der gulvvarme, ligesom brændeovnen i den store stue, er med til at sprede en hyggelig varme i ejendommen.

Ejendommen indeholder, udover en stor nedsænket stue med brændeovn, også et stort køkken/alrum med udgang til den hyggelige terrasse, et stort soveværelse ligeledes med udgang til terrassen og med eget toilet, 2 store værelser, badeværelse med bruseniche, bryggersrum med vaskesøjle og lem til ejendommens loft, samt entré.
Ejendommens tagetage fremstår uudnyttet, og med stort potentiale for udnyttelse.

I forlængelse af den hyggelige øst-vendte terrasse, til hvilken der er direkte adgang fra ejendommen, ligger en mindre, men meget brugbar græsplæne med bøgehæk omkring.
På den modsatte side af ejendommen, mod syd/vest, er der lavet en hyggelig krog, som giver dig mulighed for at nyde eftermiddags- og aftensolen og samtidig både følge køerne på den foranliggende mark og trafikken på hovedgaden.
Til ejendommen hører desuden to mindre skurer, det ene åbent, det andet lukket.

Denne skønne ejendom er beliggende i Hårdmark, én af Samsøs mange hyggelige landsbyer, med gadekær i centrum, og vandreruter i alle retninger fra byens midte.
Fra Hårdmark er der kun ca. 4 km. til dagligvare indkøb, skole og daginstitution, ligesom caféer og idrætsaktiviteter også ligger indenfor denne afstand.

Ejendommen må benyttes som helårs- og fritidshus.

Byvejen 21, Haardmark
8305 Samsø
1.600.000 kr.
80.000 kr.
22-464
Download materiale
Gennemrenoveret landsbyhus
Villa, 136 m²
4 vær.
Ejerudg. 1.332,-/md
Grund 473 m²
Opført 1877
Energiklasse B
Udhus 18 m²

Tjek boliglån