Hellemosevej 2, Toftebjerg
8305 Samsø

Tilbage

Fantastisk udsigt fra alle stuevinduer

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at byde dig velkommen til denne skønne ejendom, beliggende midt på Samsø.

Både vedligeholdelsesstanden og udsigten i denne ejendom er helt i top. Udsigten er helt fantastisk fra alle ejendommens tre stuer der vender mod havet. Her kan bruges timer på blot at nyde udsigten over havet, enten inde fra stuerne eller fra terrassen der ligger i forlængelse af ejendommens tilbyggede pejsestue.

Lad os træde indenfor og tage en rundtur i ejendommens tre plan. Stueplan indeholder tre stuer ensuite - spisestue, dagligstue og pejsestue, alle med en fabelagtig udsigt, desuden badeværelse med bruseniche, stor baggang, hyggeligt og velindrettet spisekøkken samt en forgang der fordeler til dette plans rum, samt til 1. sal og kælderplan.
1. sal består af to værelser samt et stort soveværelse men en skøn udsigt til havet. Her på 1.salen vil der, med en re-indretning af etagen, kunne etableres et ekstra toilet hvis dette ønskes.
Kælderplanet er der adgang til både fra forgangen og fra garagen. Kælderen opleves generel varm og tør, med et enkelt køligere rum der giver dig mulighed for at benytte dette rum til victualierum. I kælderen er der udover opbevaringsrum etableret en ekstra bruseniche, og fra det ene opbevaringsrum er der adgang til krybekælderen under resten af huset.
Garagen ligger med direkte adgang fra kælderen, og giver dig mulighed for at holde bilen tørt og varmt på betongulvet.

Idet garagen er stor giver denne også mulighed for, udover bilgarage, at blive benyttet som værksted eller opbevaringsrum - et stort rum, hvor mulighederne er uendelige.

Den smukke og velholdte have der omkredser ejendommen er en historie for sig, størrelsen på grunden giver dig uendelige muligheder for at lave lige den have du ønsker dig. Udover den store græsplæne og de skønne træer, hvor der på de varme sommerdage kan findes skygge, findes der også både et stort drivhus/væksthus og et skønt udhus til opbevaring af haveredskaberne, og med indbygget rygeovn.

Fra ejendommen er der kun en kort gå-tur over vejen til Sælvigbugtens blå bølger, og hyggelig familietid, enten på revlerne når det er lavvandet, eller til en skøn svømmetur, når det igen bliver højvandet.

Tøv ikke, ring 70605033 og hør mere om denne skønne ejendom.
Fakta
Sags nr.21-406
BoligtypeVilla
Boligareal152 m²
Kælder30 m²
Grundareal2.461 m²
Værelser6
Opført1919
Garage48 m²
Kontantpris2.995.000
Udbetaling150.000
Ejerudgift1.530
EnergiklasseF

Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?