Rådyrvej 18, Langemark
8305 Samsø

Tilbage

Udsigtsgrunde til sommerhusbyggeri

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at udbyde denne 1. etape, på ialt 11 udsigts-sommerhusgrunde på Høneballevej til salg.

Fra disse grunde er der en fantastisk udsigt, og der er fra de fleste af grundene mulighed for at placere sit byggeri, så den skønne havudsigt mod øst kan ses.

Mange af grundene giver desuden mulighed for individuelt og unikt byggeri, idet terrænet hvor denne første etape bliver udstykket er let skrånende. Ydermere er der mulighed for at bygge et CO2-neutralt hus, hvis opvarmningen bliver el-baseret.

Denne nye udstykning er placeret således, at den på området værende sø og skov bliver bibeholdt, og således at der imellem udstykningen og den etablerede udstykning på Egernvej er et stort friaral.
Der er således god plads og skønne omgivelser omkring alle grundene.

Udstykningen ligger i gå-afstand til vandet, kun 400 m væk, hvor du og din familie kan bade, bygge sandslotte eller finde hulsten. Fortsætter du ca. 700 m. langs stranden sydpå kommer du direkte op til Strandbakkerne bag Samsø Festival, og går du yderligere ca. 2 km mod syd, kommer du direkte ind i hjertet af Ballen, der hele sommeren er fuld af liv med glade lystsejlere, hyggelige butikker og skønne restauranter med velsmagende mad.

Grundene er desuden beliggende tæt på Samsø Golfbane, og i et område der byder på et væld af forskellige vandreruter ud i landskabet.

Her får du muligheden for at bygge nyt, vedligeholdelsesfrit og klimavenligt, så alt du skal tænke på er, at nyde din ferie!

Ring til Samsø Mægleren allerede i dag på tlf. 70605033 og hør mere.
Fakta
Sags nr.20-320
BoligtypeGrund (Sommerhus)
Grundareal1.342 m²
Kontantpris750.000
Udbetaling40.000
Ejerudgift1.604

Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?