Holms Bakke 12, Tranebjerg
8305 Samsø

Tilbage

Byggegrund med mange muligheder.

På Holms Bakke udbydes nu én af de største tilbageværende grunde i udstykningen.

Grunden, der giver den dygtige arkitekt et væld af forskellige muligheder for spændende byggeri, ligger kuperet og over 2 meter højere end vejen, hvilket giver rig mulighed for et byggeri, der udnytter den fantastisk udsigt både over byens tage og markerne i baggrunden. Men også indvendigt vil der for arkitekten være rig mulighed for at lege med rummene, da grunden er let skrånende, og derfor giver et væld af muligheder for at lave et hus i flere forskellige niveauer.

Jf. lokalplanen er der på grunden mulighed for at bygge enfamiliehus eller dobbelthus. Der må bygges i to etager med en maksimal bebyggelsesprocent på 35%.

Til denne udstykning hører et grønt fællesareal, der er beliggende i det nord-vestlige hjørne af udstykningen og vedligeholdes af grundejerforeningen.

Udstykningen og denne grund er beliggende midt i Tranebjerg med kort afstand til indkøb, apotek, bibliotek, skole og idrætsfaciliteter. Fra grunden er der hverken langt til Samsø Golfbane eller til det hyggelige miljø med butikker og skønne restauranter ved Ballen Havn.

Ejendommen må efter opførelsen benyttest til helårs-eller fritidsbrug.
Fakta
Sags nr.16-137
BoligtypeGrund (Helårs)
Grundareal958 m²
Kontantpris350.000
Udbetaling25.000
Ejerudgift167

Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?