Holms Bakke 8, Tranebjerg
8305 Samsø

Tilbage

Tilbagetrukket byggegrund

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at udbyde denne tilbagetrukkede byggegrund på lukket vænge til salg.

Grunden, der er beliggende midt i Tranebjerg, er placeret bagerst i udstykningen, i et let skrånende terræn, således at der kan bygges med udsigt over det meste af udstykningen.
Her kan børnene lege på den lukkede vej, eller besøge venner og bekendte ved at koble sig på det bagvedliggende stisystem.

Grunden er, med dens skæve vinkler og fald mod nord, en drøm af en opgave for enhver arkitekt. - Her kan laves unika byggeri i særklasse, hvor kun fantasien sætter grænser.

Beliggenheden midt i Tranebjerg, gør det let at komme rundt på hele Samsø med base fra denne grund. Herfra er der kort afstand til alle Tranebjergs faciliteter, som f.eks. børnehave, den nyrenoverede skole, indkøb og idrætstilbud.
Men derudover er der også kort afstand til Ballens hyggelige sommermiljø, der byder på badestrande, lystbådehavn og skønne sommerrestauranter.
Sidst men ikke mindst, ligger øens smukke natur, og den velbeliggende golfbane kun en kort køretur fra denne grund.

Der er ingen byggepligt på denne grund, og ved nybyggeri, skal dit nye hus opføres efter gældende bygningsreglement for helårsbeboelse, men må efterfølgende benyttes til både sommer- og helårshus.

Ring 70605033 allerede i dag, og hør mere.
Fakta
Sags nr.16-136
BoligtypeGrund (Helårs)
Grundareal918 m²
Kontantpris300.000
Udbetaling25.000
Ejerudgift156

Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?