Maarup Hovedgade 36, Mårup
8305 Samsø

Tilbage

Nordsamsø - Mårup

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at byde dig velkommen til en stor ejendom, med god plads til hele familien, beliggende ud til markerne og alligevel centralt i Mårup by.
Denne ejendom er lidt af en tidslomme, og emmer af historie. Under trappen til 1. sal lå Mårups postkontor, og i husets baggang ligger en sten med samme indgraverede bomærke som findes på én af lågerne til Nordby Kirkes stolestader.

Lad os træde indenfor i ejendommen der giver dig gode muligheder for at sætte dit eget præg, og som i stueplan rummer en stor stue, stort soveværelse med direkte adgang til badeværelse med karbad, stort køkken/alrum samt en baggang med udgang til den hyggelige, og fuldstændig lukkede gårdhave.
1. salen, der primært er dækket af træ på vægge og lofter rummer et stort badeværelse med brusekabine, 2 soveværelser, samt 3 disponible rum.
Huset rummer desuden en mindre kælder til opbevaring og med installationer.

Gårdhaven hvortil der er direkte adgang fra huset, er hele sommeren det hyggelige ekstra rum, da man i denne kan opholde sig fuldstændig uforstyrret og i læ. Herudover byder ejendommen også på en stor have mod vest, der er anlagt så den er let at holde, og består primært af græs, træer og buske.

Fra denne ejendom er der kort afstand til den dejlige badestrand ved Mårup Østerstrand, ligesom skovene og Nordøens skønne bakkede landskab ligger indenfor cykelafstand fra ejendommen.
Ligeledes er der kort afstand til Mårup Havn, Brugsen og caféen, og skulle du få lyst til at gå en tur og spise en is i den hyggelige bindingsværksidyl ved Nordby Gadekær, er dette ligeledes beliggende indenfor kort afstand.

Ejendommen må benyttes til helårs- og fritidshus.

Tøv ikke, ring allerede i dag på tlf. 70605033 og book en fremvisning.
Fakta
Sags nr.22-449
BoligtypeVilla
Boligareal137 m²
Kælder6 m²
Grundareal1.197 m²
Værelser4
Opført1908
Kontantpris1.150.000
Udbetaling60.000
Ejerudgift1.542
EnergiklasseF

Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?