Marsk Stigs Vej 11, Tranebjerg
8305 Samsø

Tilbage

Midt i Tranebjerg

Velkommen til denne centralt beliggende villa, der fremstår velbevaret og med mange fine detaljer i forhold til villaens oprindelige byggestil.

Her er god plads til hele familien, og den tilbagetrukkede beliggenhed helt uden passerende trafik, gør villaen ideél til børnefamilien.
I denne villa kommer du til at bo i absolut gå-afstand til skole, børnehave samt idræts- og kulturaktiviteter i og omkring Sambiosen. Stisystemet omkring skolen fører dig desuden ned til indkøbs-, café og shopping-muligheder i Tranebjerg.

Lad os stille bilen og gå ind og kigge nærmere på denne smukke ejendom.
Vi starter vores rundtur i entreen, der udover at fungere som forgang, også fordeler til køkken, stue og 1. salen. Stueplanet består af 3 stuer en-suite med skønne fyrretræsplankegulve og hvide listelofter, desuden et stort spisekøkken med nedgang til viktualiekælder og udgang til baghuset. Villaens baghus byder udover et grovkøkken med opvaskemaskine og vaskemaskine også på husets badeværelse med bruseniche og gulvvarme samt en bagggang med god plads, og direkte udgang til den skønne overdækkede sydvendte terrasse.
Husets første sal byder lige nu på to værelser, og ønsker man at energioptimere ejendommen, vil det give god mening samtidig at ændre indretningen på denne etage.
Omkring ejendommen findes desuden carport med flisebelagt udhus, samt et fritstående udhus, der har været benyttet som annex.

Ejendommen byder desuden på en stor opvokset have, med mange gamle høje træer. Haven er desuden lukket godt af, således man kan færdes fuldstændig ugenert.

I kort afstand til denne ejendom ligge Tranebjergs smukke middelalderkirke, samt det fredede voldsted Gl. Brattingsborg.

Ring allerede i dag, tlf. 70605033 og bestil en fremvisning af denne skønne villa midt i Tranebjerg.
Fakta
Sags nr.21-400
BoligtypeVilla
Boligareal109 m²
Kælder3 m²
Grundareal1.438 m²
Værelser5
Opført1924
Kontantpris1.395.000
Udbetaling70.000
Ejerudgift1.414
EnergiklasseF
Udhus5 m²
Carport21 m²

Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?