Østervangen 32, Onsbjerg
8305 Samsø

Tilbage

Indflytningsklar bolig i Onsbjerg.

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at byde dig velkommen til dette renoverede landarbejderhus beliggende i Onsbjerg på en stille gade.
Huset har gennemgået en indvendig forvandling, og fremstår nu top-isoleret, lyst og indbydende.

Lad os træde ind i husets entré der samtidig fungerer som fordelingsrum til stueplan og 1. salen.
Stueplanen byder på en stor stue mod vejen, der både rummer sofa-gruppe og spisestue. I stuen er lofterne malet hvide, og de gamle hanebånd er fritlagte i hele stuen. I åben forbindelse med stuen ligger køkkenet, et hvidt KVIK-køkken med integreret opvaskemaskine og køle/fryseskab. Fra køkkenet er der desuden direkte udgang til den store stenbelagte terrasse, som fungerer som et ekstra rum til huset i sommerhalvåret. Stueplan byder desuden på et stort soveværelse, samt et stort badeværelse/teknikrum, med bruseniche.
I alle rum i stueplan er der lyse klinker, gulvvarme samt spot i lofterne.
Går vi på 1. salen finder vi et stort repos med et godt lysindfald fra Velux-vinduet og fritlagte hanebånd. Desuden byder 1. salen på 2 værelser, samt et badeværelse med gulvvarme. Gulvet i repos og værelser er en gennemgående askeparket.
Overalt på 1. salen er der lofter til kip, ligeledes med spots, samt et skønt lysindfald.
Til ejendommen hører desuden en carport, samt et stort og rummeligt skur.

Ejendommens have er anlagt så den er let at holde, med stenbede i forhaven og græsplæne i den lukkede have mod syd/øst, hvor den store stenbelagte terrasse også findes.

Onsbjerg, som denne ejendom er beliggende i, er en aktiv landsby, med egen friskole, børnehave, kirke, sportsplads, samt café og spisested begge i udkanten af byen. Desuden er der fra Onsbjerg kort afstand til indkøb i Tranebjerg, strandene i Sælvig Bugten, samt færgerne til Jylland.

Dette hus må benyttes som både helårs- og fritidshus.

Ring 70605033 og bestil en fremvisning, allerede i dag.
Fakta
Sags nr.21-368
BoligtypeVilla
Boligareal90 m²
Grundareal453 m²
Værelser4
Opført1926
Kontantpris1.625.000
Udbetaling85.000
Ejerudgift1.236
EnergiklasseC
Udhus20 m²
Carport14 m²

Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?