Rådyrvej 22, Langemark
8305 Samsø

Tilbage

Udsigtsgrunde til sommerhusbyggeri

Samsø Mægleren byder velkommen til disse ny-udstykkede sommerhusgrunde beliggende på Høneballevej ved Ballen.

Denne grund er en del af udstykningens 1. etape, der indeholdt ialt 11 udsigts-sommerhusgrunde. - På nuværende tidspunkt er der 2 grunde tilbage i denne udstykning.

Fra grunden er der en fantastisk udsigt, og der er gode muligheder for at placere dit byggeri, så enten den skønne havudsigt mod øst, eller markerne mod syd kan ses.

Byggeriet af dit nye sommerhus kan blive helt unikt på denne grund, da grundens størrelse gør det muligt at lade fantasien løbe.
Desuden er der på disse grunde gode muligheder for at bygge et CO2-neutralt hus, hvis opvarmningen bliver el-baseret.

Denne nye udstykning er placeret således, at den på området værende sø og skov bliver bibeholdt, og således at der imellem udstykningen og den etablerede udstykning på Egernvej er et stort friaral.
Der er således god plads og skønne omgivelser omkring alle grundene.

Udstykningen ligger i gå-afstand til vandet, kun 400 m væk, hvor du og din familie kan bade, bygge sandslotte eller finde hulsten. Fortsætter du ca. 700 m. langs stranden sydpå kommer du direkte op til Strandbakkerne bag Samsø Festival, og går du yderligere ca. 2 km mod syd, kommer du direkte ind i hjertet af Ballen, der hele sommeren er fuld af liv med glade lystsejlere, hyggelige butikker og skønne restauranter med velsmagende mad.

Grunden er desuden beliggende tæt på Samsø Golfbane, og i et område der byder på et væld af forskellige vandreruter ud i landskabet.

Her får du muligheden for at bygge nyt, vedligeholdelsesfrit og klimavenligt, så alt du skal tænke på er, at nyde din ferie!

Ring til Samsø Mægleren 70605033 og hør mere.
Fakta
Sags nr.20-322
BoligtypeGrund (Sommerhus)
Grundareal1.402 m²
Kontantpris750.000
Udbetaling40.000
Ejerudgift421

Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?