Med stort Svane-køkken

Samsø Mægleren har fornøjelsen af at byde dig velkommen til dette skønne hus midt i Sælvig, med en fantastisk udsigt over havet.

Lad os træde indenfor i huset, der netop i 2022 har fået ændret køkkenet og monteret et Svane-køkken, således køkken- og stuedelen står indbydende og særdeles indflytningsklar. Her får du en rummelig stue med brændeovn, i åben forbindelse med køkkenet, samt et stort soveværelse og et mindre værelse som kunne bruges til kontor. Stueetagen byder desuden på et badeværelse med bruseniche, gang med vaskefaciliteter og nedgang til kælder med installationer, samt en stor klinkebelagt gang, med trappe til 1. sal.
1. salen byder på en stor stue med en skøn udsigt over havet og havnen, og direkte udgang til husets store balkon, desuden findes der i stuen også en brændeovn, til at skabe hygge på de kolde vinterdage hvor du kan sidde varmt og nyde udsigten til havet og høre vinden der rusker. I dette plan findes desuden et soveværelse, ligeledes med havudsigt samt et badeværelse med badekar.
Grundet husets gode planløsning med værelser og badeværelser i begge plan, egner huset sig til alle aldersgrupper.
Til huset hører desuden et godt skur, hvor husets varmekilde står, og hvor der også er god plads til opbevaring af brænde til husets brændeovne.
Grunden omkring huset er anlagt så den er let at holde, og består af både græsplæne og flisebelægning.

På den anden side af skel starter Samsøs cykelsti, der kan føre dig og din familie både mod nord og mod syd. Følger man cykelstien mod syd kommer man forbi begge Samsøs skoler, ligesom børnehaverne ligger som en lille afstikker fra stien.
Sælvig byder som by, udover havneareal og færger til både Hou og Aarhus, også på restaurant, strande til både børn og voksne, grundejerforeningens store grønne areal og skøn natur der indbyder til at gå en tur.

Huset må benyttes som både helårs- og fritidshus - og egner sig perfekt som pendler-hus da der kun er få skridt til havnen og færgerne til Jylland.

Tøv ikke, ring 70605033 allerede i dag og book en fremvisning.
Sælvig 38, Sælvig
8305 Samsø
1.595.000 kr.
80.000 kr.
21-402
Download materiale
Med stort Svane-køkken
Villa, 128 m²
5 vær.
Ejerudg. 1.612,-/md
Grund 502 m²
Opført 1912
Energiklasse E
Udhus 32 m²

Tjek boliglån