Smedestræde 7, Toftebjerg
8305 Samsø

Tilbage

Stort hus med mange muligheder

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at byde dig velkommen til dette dejlige hus, med stor have, og mange muligheder for udnyttelse.

Huset, der tidligere har været brugt som hjemmearbejdsplads, og base for flere medarbejdere, egner sig også godt til værelsesudlejning / B&B, bopæl for flere familier, eller som det perfekte hus til dig der har brug for meget indendørs opbevaringsplads.

Vi træder ind i den store baggang med malet cementgulv, som også fungerer som et fordelingsrum for resten af bygningen. Beboelsesdelen som vi er på vej ind i byder udover et lyst køkken med spiseplads, også på en stor stue med godt lys og god plads til både spisebord og sofahjørne, bag køkkenet ligger et værelse med et fantastisk lysindfald fra både syd og vest - her er desuden udgang til haven, og dette værelse vil egne sig perfekt til hobbyrum for den kreative. I stueetagen findes desuden 2 værelser, samt et badeværelse med gulvvarme og bruseniche.
1. salen byder på 4 værelser, et toilet, samt et disponibelt isoleret rum med opgang fra værkstedet.
Under noget af boligdelen findes en kælder med smukke vælvede stenlofter, der i dag benyttes til viktualier og vaskekælder, ligesom ejendommens varmekilde står i denne kælder. Kælderen kan tilgåes både fra ejendommens gangareal og udefra.

Udbygningerne der delvist er sammenbygget med boligdelen består af 2 store værksteder/disponible rum, den ene med port og begge med betongulv, samt en carport imellem disse to.
Mod vest ligger den ugenerte have, med egen mini-skov, shelter og stor græsplæne. Tæt på huset finder vi terassen, der vender mod syd og vest og har en dejlig udsigt over haven.

Ejendommen er beliggende i Toftebjerg, en landsby midt på Samsø som igennem de seneste år har oplevet stor tilgang af især børnefamilier, således byen nu igen summer af stemmer fra alle aldersgrupper.
Fra Toftebjerg er der kun et par kilometer til den fine sandstrand ved Sælvig bugten. Ligesom alt hvad du har brug for af frugt og grøntsager til madlavning kan du desuden forsyne dig med, i de forskellige vejboder som ligger i eller i umiddelbar nærhed af Toftebjerg.

Ejendommen må benyttes til helårs- og fritidshus.

Ring 70605033 allerede i dag, og forhør nærmere.

Fakta
Sags nr.22-431
BoligtypeVilla
Boligareal316 m²
Kælder45 m²
Grundareal2.841 m²
Værelser8
Opført1927
Kontantpris1.695.000
Udbetaling85.000
Ejerudgift2.241
EnergiklasseG
Udhus92 m²

Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?