Strandbakkevej 6, Kolby Kås
8305 Samsø

Tilbage

Indflytningsklar ejendom

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at byde dig velkommen indenfor i denne skønne indflytningsklare ejendom.
Ejendommen er oplagt til brug for flere generationer, som base for hjemmearbejdsplads eller til dig der ønsker at udleje enten ferielejlighed eller værelser.

Hovedejendommen er renoveret i 2014/2015, og fremstår med flere unikke detaljer fra den oprindelige ejendom. Her er god plads til hele familien, og rummene er både i stueetage og på 1. sal store og veldisponerede.
I stueplan byder ejendommen på moderne komfort, som f.eks. gulvvarme, og åbne forbindelser mellem køkken-alrum-stue, ligesom der findes både et værelse og badeværelse på denne etage.
1.salen byder på 3 værelser og et badeværelse, og du får fra 1.salens multirum, en fantastisk udsigt over markerne mod solnedgangen over vandet.

Til ejendommen hører en selvstændig lejlighed, med eget køkken og bad. Lejligheden er ligeledes selvstændigt opvarmet. Bag lejligheden ligger et stort værksted, som lige nu, udfylder den resterende del af den tidligere staldbygning.

Hovedejendommen og lejligheden adskilles af en skøn stor udestue, der fungerer som gennemgang til haven. Haven der ligger dejligt ugenert, byder bl.a. på en stor græsplæne med gamle frugttræer. Haven har potentiale for udvidelse, da noget af ejendommens jordtillæggende støder direkte op imod. Igen er mulighederne uendlige, og afhænger fuldstændig af om du ønsker at blive selvforsynende med egen urte- grønsags- og frugthave, om du ønsker en skøn anlagt blomsterhave, eller du blot ønsker at kunne se ud over markerne og lade haven blive vild med vilje. Det samlede jordtillæggende for denne ejendom udgør ca. 4,5HA, og ligger i umiddelbar nærhed af ejendommen.

Du kan, fra denne ejendom, gå på egen jord ned til stranden, hvorfra man kan følge havet enten til Kolby Kås havn mod nord, eller til Vesborg Fyr mod syd.

Ejendommen indbyder til at du nyder de skønne solnedgange og den smukke stille natur.

Ejendommen er beliggende landligt, med kort afstand til nærmest by, Kolby Kås, der byder på egen havn og restaurant.

Ring 70605033 og book en fremvisning allerede i dag.
Fakta
Sags nr.20-335
BoligtypeLystejendom
Boligareal436 m²
Grundareal44.958 m²
Værelser8
Opført1877
Kontantpris3.995.000
Udbetaling200.000
Ejerudgift2.402
EnergiklasseC
Udhus5 m²
Integreret udhus64 m²

Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?